សូមស្វាគមន៍ និងសូមអរគុណ ដោយបានអញ្ជើញចូលលេងនៅទំព័រ Blog របស់ខ្ញុំ ។ សូមបានសុខសប្បាយ!
កំពប់តែអុង - Courtesy of Prey Norkor News   អ្នកតស៊ូខ្មែរច្រើនទៀត
COMMENTS – SUGGESTION? លោក-អ្នកអាចបញ្ចេញមតិឬយោបល់តាមរយៈ (Comment) ផ្ទាល់ក្រោមអត្ថបទនីមួយៗ ឬលោក-អ្នកអាចសរសេរផ្ទាល់មកខ្ញុំក៏បាន
Email B Boy  សូមអរគុណ!   ថាវរីមាសបង  THIS BLOG IS BEST VIEWED WITH GOOGLE CHROME!

Tuesday, May 10, 2011

ក្ដាមស្រែភ្លេចខ្លួន


Courtesy of Kohsantepheap Online
ក្ដាមស្រែភ្លេចខ្លួន
គ្រឿងផ្សំ
កូនក្ដាមស្រែតូចៗ ម្សៅឆា ពងទា សាឡាដ ត្រសក់ ទឹកត្រី ទឹកខ្មេះ ស្ករស ខ្ទឹមក្រហម ។

វិធីធ្វើ
បកស្នូកកូនក្ដាមនិងពោះ លាងទឹកឲ្យស្អាត ជ្រលក់ទៅក្នុងចានម្សៅដែលបានលាយជាមួយនឹងពងទា
ហើយនោះ រួចសឹមយកទៅបំពងក្នុងខ្ទះខ្លាញ់ដែលកំពុងក្ដៅ ឲ្យក្រហម រួចហើយស្រង់យកទុកក្នុងចាន
មួយសិន ។

ទឹក Sauce: បុកខ្ទឹមស លាយជាមួយនឹងស្ករសឲ្យល្អិត ចាក់ទឹកត្រី ទឹកខ្មេះចូល ភ្លក់មើលឲ្យល្មម
រួចហើយហាន់ខ្ទឹមក្រហមជាបន្ទះស្ដើងៗដាក់មួយចានដោយឡែកទុក ។

លម្អៈ រៀបស្លឹកសាឡាដដាក់នៅបាតចានសំប៉ែតមួយ ចឹតត្រសក់ស្ដើងៗរៀបជុំវិញមាត់ចានពីលើ
ស្លឹកសាឡាដនោះ រួចហើយយកកូនក្ដាមដែលទើបបំពងហើយនោះ មកចាក់ដាក់កណ្ដាលចានសាឡាដ
រួចហើយទើបយកទឹក Sauce មកចាក់ស្រោចស្រពពីលើក្ដាមបំពងនិងសាឡាដខ្លះ ទុកសម្រាប់ជ្រលក់
កូនក្ដាមបំពងឬសាឡាដ ត្រសក់ខ្លះ ...ជាការស្រេច!

No comments:

Post a Comment

បទកាព្យឬអត្ថបទកំពុងត្រូវបានចាប់អារម្មណ័ - Popular Posts